Mijn favorieten

Huis in het Vechtdal

Veghtstaete Makelaardij en Taxaties bestaat sinds 1979 en vanaf 1998 sta ik aan het roer van dit bedrijf. Er zijn in die jaren veel veranderingen geweest, zowel binnen het bedrijf als op de huizen- en taxatiemarkt. Dit heeft me gebracht tot waar ik nu voor sta: Jou op een eerlijke, transparante en begrijpelijke manier helpen bij het aan- of verkopen van jouw huis en het verzorgen van een onafhamkelijke taxatie.
Samen met mijn makelaars assistent Corine werk ik voornamelijk in de gemeente Dalfsen met het buitengebied wat zich uitstrekt tot en met Heino, Ommen en Balkbrug. Het  is hier buitengewoon goed leven, wonen en werken. De kernen in de gemeenten zijn vitaal, de samenhang tussen inwoners is groot, landschap en natuur zijn van hoge kwaliteit en burgers en bestuur staan dicht bij elkaar. Kortom, een gemeente waar je je thuis voelt!
 
Op ons kantoor zit een klein team, waardoor de lijnen tussen jou en mij kort zijn. Wij zijn er om jouw wensen en doelen te realiseren, met daarbij de zekerheid dat alles goed geregeld is.
Je kan ons altijd rechtstreeks bellen, mailen of whatsappen.
 
Graag tot ziens!
Harco Offereins
 

Kantoor Vestiging Veghtstaete Makelaardij en Taxaties

Veghtstaete Makelaardij en Taxaties

DALFSEN

Marsweg 17
7722 MB Dalfsen
KvK nummer: 56595638