Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Ankummer Es 1 in Dalfsen 7722 RD

Ankummer Es 1

7722 RD Dalfsen
€ 548.500,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

Woning 1:
Kavel nummer 1 van Vosser Esch is een kavel met 2279m² grond. Deze kavel grenst aan kavel 2 van het plan. Bij kavel 1 hoort een parkeerschuur van 41m² die op het 'mandelige erf' is gesitueerd. Deze schuur zit bij de VON prijs inbegrepen.

De te bouwen woning op kavel 1 van Vosser Esch betreft een halfvrijstaande hoofdwoning. Deze woning is ontworpen met een knipoog naar...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 171 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Kaart

Route van naar Ankummer Es 1, 7722 RD Dalfsen

Omschrijving

Woning 1:
Kavel nummer 1 van Vosser Esch is een kavel met 2279m² grond. Deze kavel grenst aan kavel 2 van het plan. Bij kavel 1 hoort een parkeerschuur van 41m² die op het 'mandelige erf' is gesitueerd. Deze schuur zit bij de VON prijs inbegrepen.

De te bouwen woning op kavel 1 van Vosser Esch betreft een halfvrijstaande hoofdwoning. Deze woning is ontworpen met een knipoog naar de traditionele hoofdwoning op een vroegere boerenerf. De woning is 734m³ met een totale gebruiksoppervlakte van 170,55m² volgens het NEN 2580. De woning is inclusief aardwarmtepomp met koeling en exclusief keuken en/of kasten en nutsaansluitingen. Afwerkingsniveau nader op te vragen. Wijzigingen zijn mogelijk in samenspraak met de architect.

Het boerenerf Vosser Esch wordt, nadat alle woningen zijn gebouwd, compleet ingericht conform het inrichtingsplan van architectenbureau The Citadel Company. Hierbij inbegrepen zijn: 30m² achterterras, straatwerk, hekwerken, hagen, bomen en grasstroken. Al deze werkzaamheden zitten bij de VON-prijs van de woning in.

Boerenerf Vosser Esch is een onderscheidend, landelijk woonmilieu. Hier wonen een aantal huishoudens bij elkaar in een landschap, waar ze gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor dragen en profijt van hebben. De ambitie is het erf ruimtelijk als een samenhangend geheel te ontwikkelen, zonder een zichtbare opdeling in woningen, kavels of percelen. Als het ware het erf van één eigenaar. Zo blijft het nieuwe agrarische erf een robuust en samenhangend geheel, dat goed past in de schaal van het landschap. De 6 woningen op het boerenerf ‘Vosser Esch’ vormen tezamen één erfensemble, dat vraagt om een eenduidige, kwalitatieve uitstraling. Om het tot een samenhangend geheel te laten vormen speelt de kwaliteit van de erfinrichting een grote rol.

VOOR MEER INFORMATIE OVER HET PLAN EN DE WONINGEN KUNT U CONTACT OPNEMEN MET BUREAU KOOTSTRA, TEL. 0529-760123
Overdracht Status Verkocht Prijs € 548.500,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Landhuis Type woning Halfvrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2018 Bouwvorm Bestaande bouw In aanbouw Ja Indeling Woonoppervlakte 171 m² Perceeloppervlakte 2279 m² Inhoud 734 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-01-2027 Verwarming Aardwarmte Warmwater Centrale voorziening Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 1804 m² (41.0 m bij 44.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Aangelegd onder architectuur Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand hout, Geen garage, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra Totaal aantal 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja Dakraam Ja Kadaster: K 1439 Dalfsen Oppervlakte 2279 m²
Route van naar Ankummer Es 1, 7722 RD Dalfsen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.